Het Clubhuis

In mei 2020 lanceerde ik het eerste project; The Pop Up Agency Clubhuis. Een GIRLS ONLY SQUAD MEMBERSHIP mét clubhuis voor dwarsdenkers, snelle schakelaars, sexy, funky, quirky en kleurrijke Bold Movemakers die niet bang zijn voor een potje next level ondernemen.

De launch van het clubhuis was direct een hit en was zowel bij de 1e als 2e ronde binnen no time uitverkocht. 

In het clubhuis checken we wekelijks in, deel ik samen met de 30 members mijn kennis, tools en inzichten over crisis management, trends & innovaties, business case. Daarnaast sleep ik experts naar het clubhuis to level up, zo was er een speciale TikTok Masterclass. Serious business gecombineerd met een ijzersterke girsquad! En yes, we gieren ook wat af. Slappe lach is ons niet vreemd ☺.

Yes een 3e ronde voor het clubhuis. Lieve help we hadden vanuit de Agency wel 3 wachtlijsten kunnen aanleggen. In eerste instantie zeiden we, we doen het niet. Het is een ijzersterk concept maar alleen voor de allereersten. Totdat de vraag bleef komen om de deuren te openen. En het besef kwam, innoveren om het innoveren is never nooit het juiste argument en intentie. Dus ja de deuren gaan open. In week 37 starten we. Join de geweldige girlssquad!

  Juist het Clubhuis is bedoeld voor losse, lean en tijdelijke projecten. Business as usual is voor de middenmoot en dus niet voor mij en mijn girlsquad.

  Ik ben de laatste die tegen je zal zeggen dat een crisis hét moment is om dingen anders te doen. Het is super heftig en heeft verregaande gevolgen voor een hoop mensen. Het is mega spannend om nu te ondernemen, want je weet niet hoe de wereld er over een paar weken uitziet. 

   MAAR….Als jij:
   • inziet dat de crisis niet alleen heftig is, maar met de juiste strategieën en handelingen ook enorme kansen biedt 
   • eraan toe bent om een steady cashflow te hebben die niet afhankelijk is van één opdrachtgever
   • klaar bent om te leren welke stappen je moet ondernemen om van je bedrijf een super tof, crisis-bestendig concept te maken
   • behoefte hebt aan een girlsquad met wie je kunt sparren over hoeveel er eigenlijk mogelijk is in de wereld (in plaats van dat het alleen maar gaat over hoe zielig we zijn)
   • READY TO ROCK bent

   Dan kunnen we praten. Trek je mooiste outfit aan – die joggingbroek zijn we wel een beetje zat, nietwaar? – en kom bij de club!

   Wat gaan we dan precies doen in dat clubhuis?* Komt ‘ie:

   In een besloten Facebookgroep krijg je 3 maanden begeleiding in de vorm van training, sparringssessies, masterclasses en nog veel meer (ik sluit niet uit dat er TikTok-oefensessies voorbijkomen). Dat ziet er zo uit:

   1. Crisis Check-in; we starten elke maandag met een korte check in. Hoe ga je, wat ga je deze week tackelen, wat heb je nodig?
   2. Crisis Call; elke twee weken is er een Q&A met mij én de hele squad. Hier kun je je vragen indienen en brainstormen we er met z’n allen lekker op los tot het is opgelost.
   3. Crisis Consult; je krijgt 2 keer een 1:1 call met mij waarin ik met je meebrain over je concept en gerichte, meteen toepasbare tips geef.

   En dat niet alleen. Ik ga je ook amazen met te gekke innovaties. Sleep experts het clubhuis in om jouw ondernemersskills nog beter te maken. Word jouw persoonlijke goalgetter die langs de lijn staat te dansen en te feesten (proost!) als het lukt. Alles gaan we samen als girls squad uit de kast trekken om ervoor te zorgen dat jij en de andere members na deze drie maanden de hele shizzle op orde hebt. Van cashflow tot businessmodel: na afloop van dit traject staat er een ijzersterk, onderscheidend concept dat crisis- en futureproof is!

   *Let op: je wordt niet thuisgebracht.

   Realisme plus Optimisme = Maaike

   Ik ben al jaren de go-to crisismanager van corporates, MKB bedrijven en toffe scale ups. Al mijn bedrijfskundige & economische kennis én ervaring als strategische ondernemer zit in mijn methodiek die enorm waardevol is. Het biedt constructieve oplossingen in tijden van crisis en kansen en mogelijkheden voor de bedrijven van de toekomst. Voor het eerst ga ik deze methodiek delen met eenpitters en zzp’ers die klaar zijn voor de volgende stap in hun business. Ondernemers die funky zijn en anders durven zijn dan anders. Dat ben ik ook! Hier geen standaardoplossing: crisismanagement is op de vrouw spelen. Ik laat je zien hoe je in deze tijden onderscheidend kunt zijn en daarmee de hele crisis een poepie laat ruiken. Juist ook omdat deze crisis nog lang zal duren.

   Nog even alles op een rijtje. Als je meedoet krijg jij:

   • Toegang tot het clubhuis
   • GIRLS ONLY SQUAD MEMBERSHIP: een verzameling van extraverte, introverte, dwarse, sexy, lichtvoetige en vooral diverse bossbabes 
   • Een wekelijkse check-in
   • Een twee-wekelijkse Q&A met de hele squad
   • Twee keer een 1:1 Crisis Consult met mij
   • Masterclasses van experts
   • Kennis, tools, inzichten en strategieën die jou helpen je bedrijf futureproof te maken

   Het clubhuis is gesloten

   Follow us!