De TokShow

Niet de braafste meisjes van de klas. Ons vertellen wat er moet is nooit een goed plan geweest. Leergierig en altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en kansen. Deze liggen dichter voor je voeten dan je denkt!  

Wat begon als een grappige verspreking draaide al snel uit op de eerste collab in de Pop Up Agency. Samen met Merel Lamboo – aka Content Queen en partner in crime – interview ik in de TokShow (onbekende) parels van creatieve ondernemers: mensen met grote visies, die tegelijkertijd met hun voeten in de modder staan. 

Conceptueel denkers die ook kunnen ontwikkelen. Visionairs zonder verborgen agenda: what you see is what you get. 

Deze ondernemers voelen we aan de tand over hun bedrijven, concepten en formats. We onderzoeken wat ervoor zorgt dat ze succesvol zijn – en wat dat voor hun betekent. Samen duiken we in hun creatieve proces en gaan we op jacht naar tips en tricks waar jij als kijker ook wat aan hebt. We gaan ongemakkelijke vragen over mislukte projecten niet uit de weg, maar kijken naar de learnings van het gewoon toegeven als iets niet werkt. Ook trends, toekomstvisies en welke kansen er voor het oprapen liggen komen aan bod.

Check out de interviews, scroll down.

Influencer zonder opsmuk, sponsored berichten en loads of picture perfect…Is het mogelijk? Hell yes, je leert en ziet er alles over in dit interview. TikTok is uiteraard de place to be. Gewoon ff je filmpjes uploaden of een liedje synchroniseren. Get real. Het is geen Duitse tv kanaal ;-). Meet Rosalie Jansen, 170+ K volgers die jou mee neemt in de wereld van TikTok.

Je hebt hem vast voorbij zien komen bij RTL nieuws, RTL Z, NOS of online bij BNR en zovele andere socials. Patrick Wessels, consumenten pycholoog. Zelf zegt ie vooral obsessed te zijn met consumenten gedrag en de psychologie van aankoopbeslissingen. Wij vinden m briljant en vindingrijk in deze corona crisis!

Digital creative, founder of Changency & digital marketing agency Hurae.

We love him. Waarom? Hij is onwijs actief op verschillende platforms (yoehoe TikTok), brengt geweldige creaties de wereld in én is ook nog eens schrijver van 2 boeken.

Oh noemden wij Smile Safari Belgie al?
Check hier het interview en de briljante scoops.

Scoop: Wat gebeurt er als je talentontwikkeling, jong ondernemerschap, co creations en kunst samenbrengt in een waanzinnig toffe hub…Meet hier een social entrepreneur die onwijs purpose driven werkt, die je hart gaat raken.  Van Talks, upcycling fashion en social kitchen.

Scoop: Fashion wise ondernemen met duurzaamheid in je achterhoofd? Is dat nog wel rendabel in tijden van corona….Against all odds

Follow us!